Toimistosiivousta joustavasti Lahdessa, Hyvinkäällä, Vantaalla, Porvoossa, Järvenpäässä, Keravalla, Hämeenlinnassa

AT Siivouspalvelut tarjoaa ammattitaitoista siivouspalvelua yrityksille Lahden, Hyvinkää, Vantaan sekä pk-seudun alueella. Toimistosiivous voidaan toteuttaa säännöllisenä sopimussiivouksena tai kertasiivouksena tilauksesta.

Sopimussiivoukset

Siivoamme kaikenlaiset toimistotilat sopimuksen mukaisesti. AT Siivouspalveluiden organisaatio takaa joustavan ja yksilöllisen palvelun. Työntekijöidemme sitoutuneisuus sekä pieni vaihtuvuus puolestaan takaavat turvallisen ja luotettavan ilmapiirin. Siivoamme myös sieltä missä likaa on, emme ole sidottu tiukkoihin työohjeisiin. Olemme aina puhelinsoiton päässä, meidät tavoittaa aina! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin sopiva siivouspaketti!

Tilaussiivoukset

Hoidamme toimipaikassanne myös erikseen sovittavan tilaussiivoustyön luotettavasti ja ammattitaidolla. Kauttamme onnistuvat muun muassa lattioiden pesut ja vahaukset, ikkunoiden pesut sekä erilaiset suursiivoukset. Meiltä löytyy osaamista ja ammattitaitoa monenlaisiin siivoustehtäviin kysy niistä

Saniteetti wc-paperit käsipyyhkeet ja muut tuotteet

Kauttamme saat laadukkaat saniteettituotteet joustavasti perille toimitettuna. Huolehdimme asiakkaan puolesta tarviketilanteen ja toimitamme niitä tiloihinne aina tarvittaessa sopimuksen mukaisesti. Saniteettituotteet pitävät sisällään mm. wc- ja käsipaperit, saippuat, ilmanraikastimet, automaatit, ja sosiaalituotteet sisältävät erilaiset pyyhepaperit.

 1. Tarjouspyyntö

  Voit jättää tarjouspyynnön Siivouspalveluita liikkeelle tai tiedustelun täyttämällä lomakkeen.
  Olemme tarvittaessa yhteydessä antamiinne yhteystietoihin.

  Täytä tähdillä pyydetyt kohdat, olemme yhteydessä ja tarkennetaan  tarjouspyyntö tiedot. Voit myös yksinkertaisesti lähettää tarjouspyynnön vapaamuotoisesti info(at)rakennakotisivut.com

 2. Nimi(*)
  Syöte ei kelpaa
 3. Puhelinnumero(*)
  Syöte ei kelpaa
 4. Sähköposti(*)
  Syöte ei kelpaa
 5. Viestin aihe
  Syöte ei kelpaa
 6. Maakuntasi(*)
  Syöte ei kelpaa
 7. Viestin tyyppi(*)
  Syöte ei kelpaa
 8. Kaupungit (työpaikat)(*)
  Syöte ei kelpaa
 9. Viesti yritys tiedot ja teksti
  Syöte ei kelpaa
 1. Valitse tuoteryhmä (t)
  Syöte ei kelpaa
 2. Muu työ selvitys
  Syöte ei kelpaa
 3. Haluan että minuun otetaan yhteyttä
  Syöte ei kelpaa
 4. Tiedoston lataus
  Syöte ei kelpaa
 5. Tiedoston lataus
  Syöte ei kelpaa
 6. Anna tieto (ruksi)(*)
  Syöte ei kelpaa
 7. Riittää kun täytät tähdellä* merkityt kohdat olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tarvittaessa saatte meidän kautta siivoussopimuksen (malli) ja työohjeet lomakkeen.