Voit tilata maksuttoman siivouskartoituksen

 Kiinnostaako kotisiivouksen tilaaminen? Tilaa maksuton siivouskartoitus meiltä täyttämällä yhteydenottolomake.

 Täyttämällä yhteydenottopyynnön, meidän palveluesimiehemme ottavat teihin yhteyttä mahdollisimman pian ja sopivat ajankohdan siivouskartoitukselle. Ammattitaitoiset palveluesimiehemme arvioivat siivoukseen menevän ajan ja tekevät sen pohjalta tarjouksen.

Kotisiivous enemmän aikaa arkeen

Kanssamme tehdyllä sopimuksella (säännöllinen kotisiivous) helpotat kotisiivouksen työtaakkaa. Kotisiivoukset voidaan sopia tehtäväksi viikoittain, kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa. Siivouksen sisältö sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja kotisiivous toteutetaan sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jos asuntoanne ei ole siivottu vähään aikaan, niin suosittelemme suursiivousvaihtoehtoa ennen ensimmäistä kotisiivousta. Suursiivouksella koti saadaan puhdistettua samalla kertaa täysin puhtaaksi, jonka jälkeen kotisiivouksella voidaan ylläpitää puhtaustasoa.

Ensimmäinen siivouskerta voi olla tutumiskerta, jolloin asiakas voi olla varma palvelun laadusta ja sopivuudesta. Sen jälkeen asiakas voi päättää haluaako hän tehdä sopimuksen säännöllisestä kotisiivouksesta. Ammattitaitoiset ja luotettavat siivoojamme hoitavat kotisiivouksen korkeatasoisesti. Meillä hoitaa siivouksen aina tuttu ja luotettava siivooja (ammattitaitoinen). Lisäksi siivoustyöntekijä saa tiedon varauksesta suoraan sähköpostiin, näin toimiessa mahdolliset virheet työaijoissa ilmoittamisessa työntekijälle toimiston kautta ei olisi mahdollisia.

SAAT -15% ALENNUKSEN, KUN SINUN SUOSITUKSESTASI SAAMME UUDEN ASIAKKAAN!

Kun haluat suositella kotisiivouspalvelujamme, kerro yhteystietomme, sekä pyydä ottamaan yhteyttä meihin ja mainitsemaan antamastasi suosituksesta. Kun Sinun suositukset on johtanut yrityksemme RediSiivouksen uuteen laskutettavaan asiakassuhteeseen, palkitsemme Sinut -15% kertaluonteisella alennuksella siivouslaskusi loppusummasta. Myös aina jokaisesta uudesta asiakkaasta!

 • Perussiivoukseen kuuluvaa
  Yleisesti / kaikki tilat

  Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä (johon siivooja yltää, alle 180cm korkeus). Lattioiden ja mattojen imurointi. Lattioiden kosteapyyhintä (jos lattiamateriaali on soveltuva kosteapyyhintään). Ovenpielien, ovenkahvojen ja valokatkaisimien tahranpoisto. Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (pois luetaan ikkunat). Roskien pois vieminen (jos asiakas neuvoo tien / järjestää pääsyn roskakatokseen).
 • Palveluun ei kuulu
  Liesituulettimen suodatin. Pinttyneiden tahrojen poisto ovista ja seinistä. Viemäreiden ja putkien tukosten avaaminen. Raskaiden huonekalujen siirtäminen (mukaan lukien suuret muuttoroskat). Yli 180 cm korkeudella sijaitsevat kohteet. Palveluun kuulumattomista tehtävistä kysy, katso yhteystiedot.
 • Keittiö
  Tiskialtaan, lieden ja liesituulettimen pinnan puhdistaminen. Mikroaaltouunin, jääkaapin, astianpesukoneen ulkopuolisten pintojen tahrojen poisto. Likaisten tiskien laittaminen tiskikoneeseen. Muiden keittiövarusteiden pyyhintä (esim kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin). Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä (johon siivooja yltää, alle 180cm korkeus). Lattioiden ja mattojen imurointi. Lattioiden kosteapyyhintä (jos lattiamateriaali soveltuva kosteapyyhintään). Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (pois luetaan ikkunat).
 • Kylpyhuone
  Ammeen, WC-istuimen, tasojen ja pesualtaan puhdistus sekä tahranpoisto. Suihkun ja lasisen suihkuseinän pesu. Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä (johon siivooja yltää, alle 180cm korkeus). Lattioiden ja mattojen imurointi. Lattioiden kosteapyyhinta (jos lattiamateriaali soveltuva kosteapyyhintään). Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (pois luetaan ikkunat).
 • Makuuhuone
  Sängyn petaaminen, lakanoiden vaihto (mikäli puhtaat lakanat on jätetty valmiiksi sängyn päälle). Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä (johon siivooja yltää, alle 180cm korkeus). Lattioiden ja mattojen imurointi Lattioiden kosteapyyhintä (jos lattiamateriaali soveltuva kosteapyyhintään). Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (ppois luetaan ikkunat).
 • Erikseen tilattavia palveluja
  Jääkaapin sisäpintojen puhdistus (30 min). Uunin puhdistus sisäpuolelta (30 min). Saunan pesu (60 min) Roskakaapin sisäpuolen puhdistus (15 min). Ikkunanpesu ym. tarvittaessa saat lisätietoa asiakaspalvelustamme puhelimitse 050 4114 212 tai sähköpostilla info@rakennakotisivut.com
 • Kotitalousvähennys
  Kotisiivouksesta asiakas on oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksen, joka tehdään tehdyn työn kustannusosuudesta. Kotitalousvähennys tehdään valtion tuloverotuksessa, jolloin veroja tarvitsee maksaa vähennyksen verran vähemmän.
  Kotitalousvähennys on henkilöä kohden vuosittain 2400 €, omavastuu 100 €. Puolisot voivat saada veroista nettovähennystä yhteensä 4800 €. Summa voi koostua pelkästään kotitalous, remontti, tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista (nämä tiedot voivat muuttua, tarkistettava www.vero.fi)
 • Lahjasiivous
  LUNASTUSOHJEET
  Lahjasiivous palvelun tilaus oikeuttaa Redi siivouspalvelun palveluihin Kymenlakson alueella. Lahjasiivous kattaa valitsemanne 2, 3, tai 4 tunnin ylläpitosiivouksen. Jos tilaajan palveluntarve on enemmän kuin valittu työaika, lisätään työaikaa mahdollisuuksien mukaan (vähintään 30 min.) paikan päällä. Myös lisäpalvelujen hinnoittelu tapahtuu toimeksiannon hetkellä tiedustele info(at)redisiivous.com.

  Siivousajankohdan voi varata varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse numerosta 050 4114 212. Lahjasiivous on käytettävä yhdellä palvelukerralla. Lahjasiivous on voimassa yhden vuoden ostopäivästä lukien. Lahjasiivouksen lasku on kotitalousvähennyskelpoinen (tarkista verottaja). Redi siivouspalvelut ei lunasta takaisin käyttämättä jäänyttä tilausta.
  Palvelu on maksettava etukäteen, lähetetyn laskun mukaisesti. Tilatessa 4 tunnin palveluaika saa 20% alennuksen. Alennus laskettu (sisältyy) maksuun valmiiksi.

Kotisiivousta Espoossa, Vantaalla, Helsingissä ja pk-seutu

Kotisiivousta ammattitaidolla ja luottamuksella pääkaupunkiseudulla. Voimme sopia tarpeisiisi sopivan kotisiivouksenesimerkiksi viikoittain tai joka toinen viikko tarpeen mukaan. Sopimussiivouksessa sitoudumme sovittuun palvelutasoon ja tehtäviin. Annamme sinulle siivouslupauksen ja kättä päälle pidämme siitä kiinni!

Vaadit rahalle vastinetta! Valitsemalla meidän toimintamallin saat luotettavan ja pitkäjänteisesti toimivan palvelun tuottajan, saat kodillesi ammattitaitoiset ja osaavat siivoojat. Olemme ammattilaisia ja tiedämme tuoteselosteen tiedot pesuaineista joita käytämme, siksi tämä tieto tärkeää jos teillä kodissa jollain henkilöllä on allergiaa tai jopa astmaa. Tietomme auttaa valitsemaan siivousaineen jolla vähennetään altistumista siivouksen jälkeen oireilulle.

Tarjoamme edullista ja tehokasta kodin säännöllistä siivousta pitkällä alan kokemuksella. Palveluvalikoimastamme voit valita useita eri vaihtoehtoja koskien lattioita, huonekaluja, tasopintoja, seiniä, keittiötä, saniteettitiloja ym.

Siivoamme kotisiivousta ammattitaidolla ja luottamuksella palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa koko Uusimaa

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa